Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Terug naar het overzicht

Alle ondernemers in de bloemetjes!

Categorieën: Freelancers HR-beleid Rekrutering

Op vrijdag 18 november vieren we 'Dag van de Ondernemer'. AValue zet zijn klanten graag in de bloemetjes en dat was deze keer niet anders... We kozen ervoor om onze klanten te verrassen met een doos Indian Chai van Chalo en bezorgden ze zo een 'hug in a mug'.

PAK JE CHALO THEE EN DRINK MEE! 

Bij AValue dragen wij, als HR adviesbureau, verbondenheid hoog in het vaandel. 's Middags zitten wij gezellig samen en we streven ernaar diezelfde familiale sfeer door te trekken naar onze klanten. We willen dan ook iedereen aanmoedigen die verbondenheid te creëren door samen gezellig een tas thee te drinken. Tussen de dagelijkse kopzorgen en hectiek even de tijd nemen om tot rust te komen. Wij zijn er om jou, als ondernemer, te ondersteunen door verschillende oplossingen aan te reiken. Eén van die oplossingen? Oplos-thee ;-)

LET’S GO 

Chalo is een Belgisch bedrijf opgericht in 2015. Ze wonnen met hun producten reeds meerdere prijzen uitgereikt door World of Coffee, dé koffiebeurs van Europa. Je hebt dus een echte winnaar in handen! 

‘Chalo’ komt uit het Hindi en betekent ‘Let’s go’. Het is een veelgehoord begrip rond alle theekramen in India waar alle Chaiwallahs (letterlijk vertaald: theemakers) meerdere malen per dag alle lagen van de bevolking trekken met hun heerlijke drankjes. Rond de kramen heerst een ongelooflijk gevoel van verbondenheid en daarom leek het ons het ideale geschenk van AValue aan de ondernemers.

HOW TO: HUG IN A MUG  

Neem 1 platte schep (± 7g) Chalo Indian Chai en doe deze in een tas. Voeg 100 mL warm water toe en roer goed door. Voeg daarna 50 mL melk toe. De warmste ‘Hug in a Mug’ krijg je natuurlijk door warme (of geschuimde) melk te gebruiken, maar je kan ook ongekoelde melk gebruiken. Welke melk je gebruikt, kan je zelf kiezen. Geniet nu, samen met je collega’s, van jouw Hug in a Mug! 

En nu je helemaal opgewarmd bent... Wil jij ook graag je team samenbrengen of versterken? Contacteer ons zeker en wij ontvangen jou met plezier over een tasje thee -of iets anders, natuurlijk!

CONTACTEER ONS!