Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

HR Bemiddeling

Arbeidsrelatiebemiddeling

Heerst er onderhuidse spanning op de werkvloer tussen medewerkers? Is de relatie tussen medewerkers en/of leidinggevenden gespannen? Zijn er sluimerende conflicten die niet worden opgelost?

Als u wilt voorkomen dat deze situaties leiden tot ontslag, verloop of micromanagement, kan bemiddeling de oplossing zijn. Bemiddeling biedt een alternatieve aanpak om geschillen op te lossen.

AValue treedt op als een neutrale onpartijdige derde partij. We organiseren individuele gesprekken met alle betrokkenen, waarin iedereen zijn of haar perspectief kan delen en kan aangeven wat er nodig is om vooruit te komen.

Bemiddeling kan op verschillende manieren verlopen:

  • Na de individuele gesprekken organiseren we een gezamenlijke bijeenkomst waarin alle kwesties op tafel worden gelegd en respectvol worden besproken. Op deze manier kunnen alle partijen samen tot oplossingen voor de toekomst komen.
  • Als een gezamenlijke bijeenkomst niet haalbaar is, fungeert de bemiddelaar als een objectief en neutraal doorgeefluik. We blijven heen en weer gaan totdat er een overeenkomst is bereikt.

 

Het doel van bemiddeling is om:

  • Misverstanden, vragen en verwachtingen op te helderen.
  • Toekomstgericht te denken en een pad voorwaarts te vinden dat voor alle betrokkenen werkt dmv een actieplan.

Door gebruik te maken van onze bemiddelingsservice kunt u proactief conflicten aanpakken en constructieve oplossingen vinden die de werkomgeving bevorderen en bijdragen aan een positieve bedrijfscultuur.

Het bemiddelingsproces is vrijwillig. Elke betrokkene beslist zelf of hij of zij wil deelnemen.

HR Bemiddeling

 

Nieuwsgierig naar hoe we je kunnen helpen?

Neem contact op

Team HR Bemiddeling

Eva Van Esbroeck

 

0478 80 03 21
eva@avalue.be

Joeri Peeters