Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

HR advies

HR advies in de ruimste zin van het woord

Zo divers als HR is, zo divers is ons advies. Of je nu enkel de rekrutering wil laten overnemen voor een specifieke vacature, dan wel een doordacht HR beleid wil laten uitstippelen: We werken altijd op maat en gaan uit van jouw behoeften.

Zodat jij de juiste mensen vindt én houdt

Want wat je ook doet, dat is uiteindelijk waar het om draait, toch? Door de juiste dingen te doen op de juiste manier, het juiste moment en met de juiste middelen, begeleiden we je niet enkel om nieuwe medewerkers te rekruteren maar ook om ze te ontwikkelen en te motiveren. Benieuwd hoe we dat doen?

Neem contact op

Hoe kunnen we ondersteunen?

Employer branding

Een groot marketingbureau zijn we niet, maar we hebben wél ervaring in HR en rekrutering voor de kmo-markt. Logisch dus dat we je ook met employer branding kunnen helpen. We vertellen je hoe jij je firma best profileert als werkgever, waar en wanneer campagne voeren een goed idee is en volgen alles mee voor je op. We werken hierbij met gespecialiseerde partners om je positionering als aantrekkelijke werkgever kracht bij te zetten.

Rekrutering

Verloopt jouw rekruteringsproces efficiënt of is er ruimte voor verbetering? Samen nemen we het onder de loep en indien gewenst nemen we de rekrutering zelfs van je over. Startende met het aantrekken van kandidaten tot het uitvoeren van referentiechecks en de echte aanwerving. En dat alles alsof we deel uitmaken van jouw bedrijf. We gaan daarnaast graag nog een stapje verder: Door vandaag stil te staan bij jouw doelstellingen voor de toekomst, zorgen wij ervoor dat je nu al de posities kan invullen die morgen nodig zullen zijn. Of het nu gaat om nieuwe collega’s dan wel om huidige medewerkers die doorgroeien.

Onboarding

Samen met jou bedenken we een manier om de start van nieuwe medewerkers zo vlot mogelijk te laten verlopen. Want hoe sneller ze ingewerkt zijn, hoe sneller ze ook tot hun recht kunnen komen in de organisatie. Via onboarding zorgen we ervoor dat ze zich welkom voelen. En indien gewenst zorgen we ook later voor een uitgestippeld opvolgingstraject ter ontplooing van de medewerker.

Functioneringsgesprek, functieprofiel, evaluatiegesprek, onboarding, talentmanagement, aantrekken personeel, employer branding, rekrutering, welzijn, proces, payroll, sociaal secretariaat, internationale tewerkstelling, loonoptimalisatie, loonbrief, werkg

Talentmanagement

Hoe zorg je ervoor dat medewerkers gemotiveerd blijven? Hoe laat je ze groeien en evolueren zodat ze later nog steeds bij jouw bedrijf passen? Via talentmanagement helpen we jou om optimaal gebruik te maken van de competenties die je in huis hebt en te groeien waar dat nodig is. Wil je dat we daarbij ook de functioneringsgesprekken ondersteunen of interne sollicitatiegesprekken afnemen: het kan allemaal.

Exitgesprekken voeren

Waarom kiest iemand ervoor om jouw bedrijf te verlaten? Hoe kan je na een ontslag er toch voor zorgen dat een medewerker de firma met een goed gevoel verlaat? Een exitgesprek helpt je een antwoord te formuleren op deze vragen. En vormt zo meteen de eerste stap naar een doordacht retentiebeleid. Als jij dat wenst, schuiven we graag mee aan tafel. Samen vertalen we de inzichten uit het gesprek naar concrete actiepunten.

Sociaal-juridisch en payrolladvies

Heb je hulp nodig bij het opmaken van een arbeidsreglement of loonbeleid? Wens je begeleiding bij een sociale inspectie of in de uitwerking van een bonussysteem? We helpen je graag om de theorie om te zetten naar de praktijk. Pragmatisch én op maat van jouw kmo. We hebben namelijk heel wat kmo-expertise in huis. Daardoor maken we, indien je dat wenst, ook snel de vergelijking met andere bedrijven binnen jouw sector. Zo krijg jij een overzichtelijk beeld van wat realistisch is en waar je nog kan optimaliseren.

Functioneringsgesprek, functieprofiel, evaluatiegesprek, onboarding, talentmanagement, aantrekken personeel, employer branding, rekrutering, welzijn, proces, payroll, sociaal secretariaat, internationale tewerkstelling, loonoptimalisatie, loonbrief, werkg

HRonCall

Ad hoc HR advies

Een ad hoc vraag omtrent HR, of eerder specifiek payroll? Misschien zelfs juridisch? Via HRonCall brengen we je in contact met ons team.

Meer weten?

Team HR Advies

Sofie Bouwen

Soft HR

0473 95 10 31
sofie@avalue.be