Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Werving & selectie

Rekruteren is een ambacht

En dat nemen we letterlijk. Wij vinden het belangrijk om authentiek, transparant en op maat te werken. En dit in de vakgebieden Bouw, Engineering, HR, Finance en C-level.

Ben je als talent op zoek naar een nieuwe uitdaging? 

Dan begeleiden we je graag in de zoektocht naar een nieuwe job. In een persoonlijk gesprek gaan we na waar je ambities, competenties en interesses liggen. Daarna maken we graag de match met onze vacatures. In overleg met jou gaan we gesprekken aan met onze klanten om zo de ideale job te vinden.

Bekijk vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe medewerker? 

Dan ondersteunen we je graag in de zoektocht naar een nieuwe collega, want de juiste mensen op de juiste plaats zetten daar draait het om binnen werving en selectie. Onze specialisatie? Hoger opgeleide bedienden binnen Bouwkunde, Engineering, Finance, HR en C-level.

Contacteer ons

We begeleiden je in het beslissingsproces.

We stellen ons graag op als een sparringpartner om zo mee te denken wat de beste keuze is voor jou. Hierbij geven we onze mening, gefundeerd door onze opgebouwde expertise.

Dit gebeurt in alle transparantie en oprechtheid met respect voor je beslissingsproces en timing.

In 5 stappen naar de geschikte job

Engineering, bouw, HR, job, vacature, projectleider, werfleider, calculator, technisch directeur, tekenaar, processing, payroll, HR officer, Talent aquisition, HR business partner, recruiter, HR manager, compensation & benefits, automation engineer, servi

Team Werving & Selectie

Joeri Peeters

Senior Recruitment Consultant

0468 23 41 33
joeri@avalue.be

Eva Van Esbroeck

Recruitment Consultant

0478 80 03 21
eva@avalue.be

Nieuw item
Mijn nieuwe item