Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Terug naar het overzicht

Inspirerende Linkedin-fluencers om van te leren

Categorieën: Rekrutering

Inspirerende LinkedIn-fluencers om van te leren 

Niets is zo leuk dan met gelijkgezinden te debatteren, discussiëren en argumenteren over onze gemeenschappelijke passie: HR!  

Onze ervaring vertelt ons dat HR professionals vaak sociale en vlotte mensen zijn waarbij het community gevoel overheerst. Kijk bijvoorbeeld maar naar de facebookgroep “HR Café” met meer dan 7000 (!) leden.  

Onze gemeenschappelijke passie gaat uit naar mensen en voor hen een fijne werkomgeving creëren. Soms is het handig om hierover inspiratie op te doen. LinkedIn is hier het ideale platform voor, we geven je daarom graag enkele inspirerende LinkedIn-fluencers mee:   

Dominic Joyce - rekrutering 

Dominic is een Britse rekrutering- en talent acquisition specialist die wanneer het er op aankomt liever geen blad voor de mond neemt. Hij gaat geen enkel topic rond rekrutering en employer branding uit de weg en geeft zijn mening met een humoristische twist en tal van voorbeelden.  

Lesley Van Opstal - rekrutering 

Deze Nederlandse Top Voice of Linkedin is een sympathieke recruiter die to the point zijn mening geeft over vaak herkenbare situaties in ons werkveld. Hij heeft een gave om dit op een laagdrempelige manier te omschrijven in zijn berichten wat hem zeker de moeite maakt om te volgen.  

Lisa Young - Employee Experience  

Ook aan de andere kant van de wereld hebben ze een hart voor mensen. Lisa Young uit Nieuw-Zeeland is een kei in het opbouwen van een HR community. Ze deelt haar expertise over hoe je als HR professional een meerwaarde kan betekenen voor de medewerkers van jouw bedrijf.  

Jarno Duursma – Trend watcher en tech-expert 

In dit rijtje misschien een vreemde eend in de bijt maar Jarno Duursma houdt je op de hoogte van de laatste trends. Hij spitst zich momenteel voornamelijk toe op AI en helpt je op weg met de nieuwste tools.  

Anna Bertoldini – Employer Branding  

Deze employer- en personal brand experte weet als geen ander hoe je kan bouwen aan een goede employer branding. Vanuit haar jarenlange ervaring geeft ze hier regelmatig concrete tips over die je kan toepassen in je eigen werking.  

Volg jij zelf inspirerende LinkedIn-fluencers? Wij leren graag mee! Geef gerust een seintje via info@avalue.be met jouw beste tips. 

Recente artikelen
op5-7-2024 17:01
0 bekeken | 0 reacties
op10-1-2024 13:27
0 bekeken | 0 reacties
op18-12-2023 11:52
0 bekeken | 0 reacties

Reageer

Auteur
Peeters
Publicatiedatum
10-01-2024
Reads
0
Comments: No comments
Share: