Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Terug naar het overzicht

AValue is RSS Certified!

Categorieën: Rekrutering

AValue is RSS Certified!

Het Recruitment, Search & Selectie Certificaat is een kwaliteitslabel voor HR-partners en is erkend door de Vlaamse Overheid. Het behalen van dit certificaat maakt duidelijk dat onze organisatie kwaliteit belangrijk vindt en hierin wil investeren. We willen hiermee een sterk signaal geven zowel naar bedrijven als naar kandidaten toe.

Het RSS kwaliteitslabel wordt toegekend door Federgon. Zij willen dit dé referentie op de markt maken. Momenteel hebben een 50-tal organisaties het label behaald en aangezien er talloze werving & selectie kantoren zijn, claimen we met fierheid ons plaatsje in de lijst.

Hoe hebben we dit certificaat behaald?

AValue werd gescreend op drie verschillende domeinen: organisatie management, interne processen en tevredenheid bij klanten en kandidaten.

Organisatie Management

Een duidelijke missie, visie en strategie is erg belangrijk in een goed georganiseerde organisatie. Ook de betrokkenheid en resultaten van medewerkers en partners speelt een doorslaggevende rol. Daarnaast is de analyse en verbetering van kernprocessen cruciaal om als bedrijf te kunnen inspelen op een steeds veranderende markt. Deze zaken werden allemaal geëvalueerd tijdens de audit en met glans slaagden we.

Interne processen werving & selectie

Ook de interne processen rond rekrutering werden zorgvuldig geanalyseerd. Welke stappen zitten er in onze rekruteringsproces en welke meerwaarde hebben ze? Worden er verslagen of rapporten opgesteld en hoe wordt er feedback gegeven aan kandidaten? Welke service mogen klanten van ons verwachten? Federgon zag dat het goed was. Kwaliteit is wat primeert bij ons en dit werd duidelijk bij de analyse van onze praktisch uitgewerkte werkwijzen.

Tevredenheidsenquête

Op deze erkenning zijn we zonder twijfel het meeste trots. We behaalden door een steekproef bij klanten en kandidaten respectievelijk maar liefst 87 en 90% op de Net Promotor Score (NPS). Met dankbaarheid beseffen we dat onze klanten én kandidaten ambassadeurs zijn voor onze organisatie. Daar doen we het voor!
 
Welke meerwaarde heeft het RSS-label voor onze kandidaten en klanten?
 
Het is opnieuw een goede reden om met AValue samen te werken en het geeft onze partners een doorslaggevend argument bij de keuze van hun HR-dienstverlener.

Het label sluit ook naadloos aan bij onze visie en waarden: we staan garant voor een kwaliteitsvolle HR dienstverlening waar Authenticiteit, Transparantie, No-Nonsense en sterke Know-How centraal staan.

Ten slotte bevestigt het ons streven naar erkenning en kunnen we als kleine speler op de markt het verschil maken voor klant én kandidaat.

Wat brengt de toekomst?

Op dit elan gaan we graag verder. AValue wil blijven verbeteren, innoveren en groeien. Het certificaat is voor ons een bevestiging dat we goed bezig zijn. Met volle energie gaan we verder en kijken we positief naar de toekomst.

Recente artikelen
op10-1-2024 13:27
0 bekeken | 0 reacties
op18-12-2023 11:52
0 bekeken | 0 reacties
op18-12-2023 11:47
0 bekeken | 0 reacties

Reageer

Auteur
Ellen Heylen
Publicatiedatum
13-06-2022
Reads
1601
Comments: No comments
Share: